Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente în miez de noapte Un bărbat a lovit trei maşini în Constanţa, iar un altul era sub efectul lui Bachus

ro

11 Jun, 2015 07:41 1669 Marime text
 
Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a condus, azi noapte, un autoturism marca Daewoo Matiz pe strada Dezrobirii. La un control de rutină al poliţiştilor rutieri, el a fost descoperit cu o alcoolemie în aerul expirat de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, aşa că s-a ales cu dosar penal.
Tot la miezul nopţii, un bărbat de 38 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism marca Renault Megane, pe şoseaua Mangaliei. Aflându-se pe banda a doua şi deplasându-se dinspre str. Caraiman către Billa, el a ajuns în zona Şcolii nr. 16, unde a uitat să se asigure corespunzător la efectuarea virajului la dreapta şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Passat, condus de un tânăr de 26 de ani, din Constanţa. Acesta din urmă a fost proiectat în două autoturisme parcate, respectiv un autoturism marca VW Golf, care la rândul său este împins într-un autoturism Peugeot 607 care este împins într-un stâlp de susţinerea reţelei electrice. Tânărul de 26 de ani a fost rănit în urma acestui accident. 
De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Medgidia l-au depistat pe E. A., din Cernavodă, care a condus un autoturism, care figurează radiat din circulaţie, din Lituania, din data de 31.01.2010. În cauză s-a întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii