Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidentaţi pe străzile din Constanţa

ro

27 Sep, 2012 14:51 1526 Marime text
Miercuri, în jurul orelor 17.50, Tamer I. (36 ani), din Constanţa, a condus o bicicletă pe strada Dimitrie Bolintineanu din Constanţa, către strada Mihai Viteazu şi ajungând la intersecţia cu strada General Vasile Manu, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de Roman P. (65 ani), din Constanţa. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.

Tot în ziua de miercuri, în jurul orelor 18.50, Viorica I., de 51 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând în zona hotelului Austin a accidentat uşor pe Petrică M. (52 ani), din Moviliţa, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,04 mg/l alcool în aer expirat), se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

De asemenea, miercuri, în jurul orelor 22.20, Nicolae F. (28 ani), din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Ion Raţiu către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând la intersecţia cu strada Mihai Viteazu a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de Marian F., pe strada Mihai Viteazu, care nu a respectat indicatorul Stop. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei pasageri din cel de-al doilea autoturism.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii