Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2! Accident rutier între Agigea și Eforie Nord. Sunt implicate trei mașini, iar o persoană a fost grav rănită

ro

16 Aug, 2016 11:22 2980 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN 39, între Agigea și Eforie Nord. Potrivit primelor date, s-ar părea că mai multe persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplsat medicii de la Ambulanță, dar și un echipaj al ISU Dobrogea care asigură măsuri de prevenire și stingerea a incendiilor. 

UPDATE ora 12:07: 
Trei mașini au fost implicate în accidentul dintre Agigea și Eforie Nord, pe sensul de mers spre stațiunile din sud. Conform unor surse, tamponarea în lanț ar fi avut loc din cauza nerespectării distanței regulamentare în traficul extrem de aglomerat. De asemenea, se pare că în accident o femeie a fost rănită grav și transportată la spital cu o ambulanță SMURD, iar doi copii au suferit și ei răni superficiale pentru care au primit îngrijiri la fața locului. 

UPDATE ora 11:26:
Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, o singură persoană a fost rănită în urma accidentului produs pe DN39, între Agigea și Eforie Nord. Persoana, care a suferit un traumatism toracic, primește îngrijiri la fața locului, iar apoi va fi transportată la spital pentru mai multe investigații. 

sursa foto: Facebook/Info Trafic Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii