Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident, în staţiunea Mamaia, zona hotel Scandinavia

ro

16 Mar, 2014 07:31 3680 Marime text
În urmă cu puţin timp, la poliţia Rutieră Constanţa a sosit o avertizare telefonică prin 112: accident în staţiunea Mamaia- zona hotel Scandinavia.
Potrivit primelor informaţii ar exista şi o victimă.
La locul accidentului au fost solicitaţi să intervină şi pompierii pentru a asigura primele măsuri de pază şi prevenirea împotriva incendiilor.

Poliţiştii susţin că un tânăr, de 26 ani, din Hârşova, domiciliat în Năvodari, subinspector al Biroului Poliţie Autostrăzi, a condus un autoturism, pe bd. Mamaia în staţiunea Mamaia, dinspre mun. Constanţa către Năvodari şi la ieşirea din sensul giratoriu din dreptul restaurantului Kaiak, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers şi în dreptul hotelului Scandinavia, a intrat cu partea spate într-un copac aflat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul Drager pentru stabilirea alcoolemiei.
 


accident statiunea mamaia scandinavia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii