Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident grav. Cisternă cu acid sulfuric în flăcări. Forțe de intervenție. Șoferul a murit

ro

06 Apr, 2016 06:15 3206 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această noapte, pe DN 1, în județul Prahova, în dreptul orașului Câmpina, potrivit jurnalului de știri de la ora 06.00 al postului Romania Tv.
 
Din cauze necunoscute cisterna, încărcată cu acid sulfuric, a intrat în parapetul de pe marginea drumului, unde s-a răsturnat și a luat foc.
Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers. La fața locului a fost solicitată o impresionantă forță de intervenție: aproape 60 de pompieri, opt mașini de stins incendiu, mașini ale SMURD, una specială pentru iluminat zona, ambulanțe, polițiști.
În acest moment se intervine pentru stingerea flăcărilor care au cuprins cisterna focul pornind, cel mai probabil, de la conducta de alimentare a motorului cu combustibil, care s-ar fi fisurat.
Șoferul a fost găsit mort de slavatori.
În acest moment se fac și măsurători pentru determinarea emisiilor de noxe din atmosferă.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Prahova, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Bănești - Breaza, la kilometrul 91+300 de metri, din cauza unui accident rutier. O autocisternă care circula pe sensul de mers către Sinaia a rupt separatorul de beton, a pătruns pe sensul opus și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Traficul este deviat prin localitatea Câmpina.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii