Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:30 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă inedit la un hipermarket din Constanța. Un angajat a fost mușcat de mână de o pisică

ro

23 Feb, 2018 11:54 1413 Marime text
Potrivit unei informări transmise de ITM Constanța, în data de 17.02.2018 ora 21:30 la  SC Metro Cash & Carry România SRL-Magazinul nr.2 Constanța a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui lucrător.
 
Din primele informații un șef departament, în vârstă de 41 de ani în timp ce încerca să prindă o pisica aflată în zona raionului mezeluri-congelate, a fost mușcat de mâna de această. Angajatul s-a deplasat la Spitalul de boli infecțioase Constanța pentru investigații medicale.
 
Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de SC Metro Cash & Carry România SRL-Magazinul nr.2 Constanța  în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.
 
”După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiză dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz” – informează ITM Constanța.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tomis Nord 23 Feb, 2018 12:21 Pisicile si-au aparat teritoriul ( mezeluri - congelate ) si de aceea l-au compostat pe seful de dep. Daca le-a deranjat......cred ca au ceva vechime pe-acolo......