Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident cumplit pe Autostrada Bucureşti-Constanţa Autocarul aparţine companiei GSM Trans, din Mangalia

ro

13 Jul, 2014 13:21 6135 Marime text

Autocarul care a fost implicat, în urmă cu puţin timp, în accidentul rutier de pe Autostrada Soarelui, eveniment rutier soldat cu rănirea a 15 persoane, aparţine companiei GSM Trans. Aceasta are sediul social în municipiul Mangalia.

În eveniment au fost rănite mai multe persoane. Uneia dintre femei i-a fost amputat braţul drept la faţa locului.

Potrivit http://www.gsmtrans.ro/  "compania GSM TRANS oferă transport cu autocare, microbuze si autobuze în condiții de calitate și siguranță pe rutele : Brăila, Călărași, Cîmpina, Constanta, Craiova (către Ploiești și retur), Fetești, Galați, Mangalia, Ploiești și retur către București!"

Potrivit http://www.gsmtrans.ro/contact.html, SC Gifan Strong SRL (unitate care deţine microbuzul) a fost înființată în anul 1995, "într-o perioada în care contextul economico-politico-social impunea dezvoltarea unui segment de piață neexploatat pana atunci și anume transportul rutier de călători în curse regulate".  "Suntem o societate cu capital 100% privat, avînd sediul social la Mangalia, jud. Constanta, acolo unde ne-am și început activitatea, pentru ca, ulterior, sa ne extindem, în prezent avînd puncte de lucru la București, Ploiești, Galați, Brăila, Fetești, Călărași, Craiova".

Conform RECOM, asociat unic este SC Gifan Strong SRL, Florin Ghiţulescu, de 48 de ani, din Bucureşti. Unitatea este administrată de Lucian Gabriel Paraschivu, de 25 de ani, din judeţul Dolj.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii firmei Gifan Strong ne-au declarat: "Avem de salvat vieţi. Nu avem timp de dat interviuri".

În eveniment au fost implicate circa 40 de persoane. 15 au fost rănite
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii