Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost activat Planul roşu de intervenţie. Un autocar în care se aflau 43 de copii s-a răsturnat. Acesta avea ca destinaţie litoralul Mării Negre (galerie foto+video)

ro

09 Jul, 2018 01:55 5185 Marime text
Plan roşu de intervenţie în Suceava, după ce un autocar in care se aflau mulţi copii s-a răsturnat, potrivit ISU Bucovina Suceava

Nu au fost victime încarcerate, dar 16 copii şi un adult au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

 

Primăria localitatii Dărmăneşti a pus la dispoziţie 2 microbuze pentru transportul celorlalte persoanele la o cabană din localitatea Călineşti.
 
Potrivit Obiectiv de Suceava în autocarul care venea din Belarus şi se îndrepta spre litoralul bulgăresc al Mării Negre se aflau 43 de copii şi şapte adulţi.

La locul accidentului au fost trimise o descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 
Echipe de polițiști sunt la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.
 
Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Suceava, traficul este blocat pe DN2E85 Suceava –Siret, pe raza comunei Dărmăneşti, din cauza unui autocar care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.
 
Sursa foto: Oana Slemco Facebook/ISU Bucovina Suceava
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii