Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:19 15 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

60 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Române. Acestea sunt destinate muncii operative

ro

30 Aug, 2018 11:35 898 Marime text
60 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții. Acestea se adaugă celor 471 de autospeciale noi care au intrat în acest an în dotarea Poliției Române.  
 
Potrivit IGPR, Poliția Română a recepționat, ieri, un lot de 60 de autospeciale noi, care sunt destinate muncii operative și îndeplinirii misiunilor circumscrise preluării de România a Președinției Consiliului Uniunii Europene.
 
Cele 60 de autospeciale Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 au fost repartizate către toate inspectoratele de poliție județene, Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției Române, urmând a contribui la îmbunătățirea modului în care polițiștii își desfășoară misiunile.
 
Autospecialele recepționate reprezintă prima tranșă din totalul de 115 autoturisme Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, care intră în dotarea Poliției Române, restul de 55 urmând să fie livrate în perioada imediat următoare.
 

”Autospecialele fac parte din al doilea program de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.
 
La începutul lunii iunie, Poliția Română a recepționat un lot de 471 de autospeciale noi Dacia Logan și Dacia Duster, care au fost repartizate structurilor de ordine publică   (posturi și secții de poliție rurală) și celor de rutieră” - au transmis reprezentanții IGPR
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii