Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:24 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de polițiști români pleacă, astăzi, într-o misiune internațională în Franța

ro

06 Jun, 2016 13:41 3546 Marime text
Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, s-a întâlnit la sediul MAI, cu cei 20 de polițiști români care vor pleca, astăzi, într-o nouă misiune internațională de cooperare polițienească în Franța.
 

„Am încredere că veți reprezenta cu cinste Poliția Română, Ministerul Afacerilor Interne și România, cel puțin la același nivel de profesionalism cum au făcut-o și colegii dumneavoastră, încă din 2011. (...) Vă asigur de tot sprijinul meu, al conducerii Poliției Române și al MAI și vă doresc să vă întoarceți cu bine acasă!” a precizat ministrul Petre Tobă.
 

În perioada 6 iunie - 26 august, cei 20 de polițiști români vor participa la Paris la misiuni de patrulare, acordând sprijin şi asistenţă directă polițiștilor francezi în instrumentarea cauzelor de natură judiciară, în care sunt implicate persoane de cetăţenie română. Este a zecea misiune de acest fel a polițiștilor români în Franța.
 
Tot în această perioadă se vor afla în misiune în Franța și alți nouă jandarmi și un polițist care vor participa alături de forțelor de ordine franceze la menținerea unui climat de siguranță publică pentru suporterii români care vor participa la EURO 2016.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii