Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie Credeți că vor fi construite până în 2026 cele două spitale noi la Constanța, finanțate prin PNRR?

ro

06 Feb, 2023 00:00 2502 Marime text
  • Ministerul Sănătății prezenta pe 11 ianuarie a.c. lista celor 27 de spitale, la nivel național, care vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență
  • Pe această listă se află ”Corpul nou de Pediatrie”, din cadrul Spitalului Județean Constanța - proiect al Consiliului Județean Constanța precum și Spitalul de Oncologie și Cardiologie – proiect al Primăriei Constanța
  • Aceste investiții au ca termen de finalizare anul 2026
 
 
Începutul de an venea cu vești bune pentru constănțeni.
 
Ministerul Sănătății prezenta pe 11 ianuarie a.c. lista celor 27 de spitale, la nivel național, care vor primi finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Pe această listă se află ”Corpul nou de Pediatrie”, din cadrul Spitalului Județean Constanța - proiect al Consiliului Județean Constanța precum și Spitalul de Oncologie și Cardiologie – proiect al Primăriei Constanța.
 
Aceste investiții au ca termen de finalizare anul 2026.
 
Având în vedere că există sursa de finanțare pentru cele două unități medicale, însă partea de proiectare și execuție a acestora se află în responsabilitatea Primăriei Constanța și Consiliului Județean Constanța, rămâne de văzut dacă acestea vor fructifica această oportunitate istorică de finanțare prin PNRR a proiectelor și în domeniul sănătății.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii