Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie. Aproape 70% dintre constănțeni sunt nemulțumiți de activitatea Poliției Locale

ro

05 Sep, 2022 00:00 1853 Marime text
  • Doar 11% dintre participanții la sondajul lansat de ZIUA de Constanța au o părere bună despre serviciile prestate, dotările și comportamentul angajaților Direcției Poliția Locală Constanța
  • Cititorii care au răspuns la sondaj și au lăsat și mesaje consideră că polițitii locali au același comportament ca toți bugetarii și uită că cetățenii sunt cei care le plătesc salariile sau că sunt slab pregătiți dar extrem de vocali
  • Dincolo de numărul mare de nemulțumiri, 15% dintre participanții la sondaj consideră satisfăcătoare prestația polițiștilor locali
 
 
 
ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie asupra gradului de satisfacție al cetățeanului față de activitatea și logistica de care dispune Direcția Poliție Locală din cadrul Primăriei Constanța.

Un procent covârșitor, 67% dintre participanții la sondaj au răspuns că nu sunt mulțumiți de activitatea Poliției Locale, doar 11% au o părere bună despre serviciile prestate, dotările și comportamentul angajaților Direcției Poliția Locală Constanța, 15% consideră satisfăcătoare prestația polițiștilor locali iar 7% dintre participanții la sondaj nu au dorit să se pronunțe pe tema chestionarului.
 
Iată și câteva opinii ale cititorilor în legătură cu tema sondajului ZIUA de Constanța.
 
Adrian T. consideră că polițitii locali au același comportament ca toți bugetarii și uită că cetățenii sunt cei care le plătesc salariile.
 
Constantin N. afirmă că angajații Poliției locali sunt de fapt doar paznici de parcări !
 
Gheorghe N. le transmite că au obligația să patruleze prin tot orașul iar Carmen G. consideră Poliția Locală lipsită de educație minimă.
 
Ionuț P. vede Poliția Locală ca pe o unealtă de răzbunare a primarului iar Cornelia C. este de părere că Poliția Locală este slab pregătită dar extrem de vocală.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:


Sondaj de opinie. „Cum apreciați serviciile prestate, dotările și comportamentul angajaților Direcției Poliția Locală Constanța?”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii