Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj opinie Respondenții, nemulțumiți de cum este împodobit de sărbători municipiul Constanța

ro

12 Dec, 2022 00:00 1840 Marime text
  • Întrebarea lansată de cotidianul ZIUA de Constanța în cadrul sondajului de opinie derulat în săptămâna 5 – 12 decembrie 2022 a fost: Sunteți mulțumiți de modul în care a fost împodobită Constanța de sărbători?
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanța a organizat un sondaj de opinie cu privire la gradul de mulțumire al cetățenilor cu privire la modul în care a fost împodobit orașul pentru sărbătorile de iarnă.
 
Anul acesta, Constanța s-a numărat printre orașele care „au furat startul“ de sărbători, luminițele ce împodobesc orașul nemaiținând cont de calendar, nemaiașteptând un start oficial, ci începând să strălucească pe măsură ce au fost instalate, pe rând, pe diferite bulevarde.
 
Întrebarea lansată de cotidianul ZIUA de Constanța în cadrul sondajului de opinie derulat în săptămâna 5 – 12 decembrie 2022 a fost: Sunteți mulțumiți de modul în care a fost împodobită Constanța de sărbători?.
 
Din totalul respondenților, 63% au considerat că municipiul ar fi putut fi mai bine decorat de municipalitate, pe când doar 37% au spus că le place cum este împodobit orașul.
 
Amintim, în cadrul sondajului de opinie derulat de ZIUA de Constanța la mijlocul lunii noiembrie, pe tema sumei alocate de municipalitate pentru iluminatul festiv în acest an, dintre cele peste 230 de persoane care au dorit să participe, 75% au fost de părere că banii ar fi trebuit investiți în alte proiecte. Totodată, 21% dintre respondenți au răspuns „Da, orașul trebuie să arate bine de Crăciun“, iar 4% au răspuns că nu știu ori nu îi interesează subiectul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii