Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC închiriază decorațiuni de Crăciun pentru Palatul administrativ din Constanța

ro

15 Dec, 2022 13:01 1477 Marime text


Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de închiriere, montare, demontare si transport „Decorațiuni de Crăciun pentru Palatul Administrativ".

„În vederea realizării unui decor adecvat sărbătorilor de iarnă, precum și pentru primirea colindătorilor, UAT Județul Constanta intenționează să închirieze decorațiuni de Crăciun pentru 4 zone din Palatul administrativ, conform caietului de sarcini.

Sursa de finanțare este bugetul Consiliului Județean Constanța iar valoarea estimată este de 17.100 lei fără TVA.

La achiziție, pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă deţin sau nu cont în SEAP; Operatorii economici pot posta oferta de preţ şi în catalogul electronic de produse/ servicii/ lucrări din SEAP.

Criteriul de atribuire: „Prețul cel mai scăzut” conform art. 187 alin. (3) din Legea nr. 98/2016, actualizată.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 16.12.2022 ora 12:00.

Ofertele vor fi transmise la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro cu Scrisoare de înaintare, conform Formular 1 din Secţiunea Formulare, în care se va preciza obiectul achiziţiei pentru care se oferteaza; sau la adresa: B-dul Tomis nr. 51, Constanţa 900725, Registratura – Consiliul Judeţean Constanţa, în plic sigilat însoţită de Scrisoare de înaintare, conform Formular 1 din Secţiunea Formulare; până la termenul limită de depunere a ofertelor.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii