Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Credeți că deschiderea teraselor de la 1 iunie este o idee bună?

ro

01 Jun, 2020 00:00 3017 Marime text
  • La o masă pot sta maxim patru persoane
De astăzi, cei cărora le era dor să savureze o cafea pe malul mării, sub briza răcoroasă și cu sunetul valurilor pe fundal o pot face. Guvernanții au decis redeschiderea teraselor de la 1 iunie, cu respectarea unor măsuri specifice în scopul prevenirii răspândirii infecției cu noul Coronavirus.
Potrivit datelor oficiale, la intrarea în localuri se va face un triaj observațional, fiind restricționat accesul clienților cu simptome vizibile de infecție respiratorie.
De asemenea, vor exista dispozitive cu produse biocide avizate la intrarea în restaurante ori pe terase și se recomandă stabilirea de circuite cu sens unic pentru clienți în interiorul teraselor. Solnițele, olivierele și alte obiecte de pe masă nu mai pot fi transferate ori împrumutate.
 

Registru de evidență a rezervărilor

O masă poate fi ocupată de maxim patru persoane, cu respectarea distanței minime de 1,5 metri. Singura excepție permisă se referă la membrii aceleiași familii, ce au același domiciliu.
În plus, va exista un registru de evidență a rezervărilor clienților, astfel încât, în cazul în care va apărea o îmbolnăvire a unui client cu Covid-19, să existe date concrete pentru ancheta epidemiologică.
Numărul mediu al cazurilor de Coronavirus în România depășește 19.000, din care peste 13.000 de oameni au fost vindecați și externați. Numărul deceselor depășește 1.200.
În contextul stadiului actual al infectărilor cu noul Coronavirus și al măsurilor stabilite de autorități în localuri pentru limitarea infectării, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:




De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.


Citește și:

Ministerul Turismului:
Măsuri de protecție la terase și plaje. Triaj observațional. Nu dăm solnița și stăm patru la masă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii