Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Va reuși Farul Constanța să se califice în grupele unei competiții europene? Iată voturile cititorilor

ro

12 Jun, 2023 00:00 1675 Marime text
  • Precizăm că respondenții au putut să-și exprime punctul de vedere și pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse
 
Farul Constanța a reușit la finele sezonului 2022 – 2023 să câștige titlul de campioană în Superligă.
 
Grație succesului, trupa lui Hagi va participa în preliminariile Champions League, ediția 2023 – 2024.
 
Marele vis este să ajungă în grupele celei mai importante competiții inter-cluburi din Europa, dar misiunea se anunță a fi una dificilă. Farul va începe aventura europeană încă din primul tur preliminar și trebuie să treacă de opt meciuri pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor.
 
Campionii României vor ajunge în preliminariile Conference League (dacă sunt eliminați în primul tur Champions League), respectiv Europa League (dacă sunt eliminați în turul doi UCL) având și acolo șansa de a ajunge în grupe.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat săptămâna trecută, în cadrul sondajului de opinie, întrebarea „Va reuși Farul Constanța să se califice în grupele unei competiții europene?”.
 
În total, 230 de cititori au răspuns la întrebare. Cei mai mulți dintre ei, în procent de 29%, cred că „marinarii” nu vor ajunge în grupe, indiferent de numele competiției.
 
Pentru calificarea în grupele Conference League au votat 28% din respondenți.
 
Cei mai optimiști oameni, 26%, cred că Farul va juca în grupele Champions League în stagiunea 2023-2024, iar 16% cred că vor fi în grupele Europa League.
 
Precizăm că respondenții au putut să-și exprime punctul de vedere și pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii