Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie. Sunteți de acord cu redeschiderea restaurantelor, a sălilor de sport și cinematografelor?

ro

25 Jan, 2021 00:00 2042 Marime text
  • În municipiul Constanța, a intrat în vigoare pe data de 14 ianuarie setul de măsuri aferent incidenței peste 3/1.000 locuitori
  • Măsurile aplicabile în acest context sunt valabile până în data de 28 ianuarie
  • La ultima raportare aceasta era de 2,65 de cazuri
  • Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se va întruni, pentru a decide în conformitate cu noile valori de incidență
  • Este posibil ca autoritățile să relaxeze restricțiile și să permită funcționarea unităților de alimentație publică, cinematografelor, teraselor, sălilor de sport și de jocuri de noroc la o capacitate maximă de 30%
 
În municipiul Constanța, a intrat în vigoare pe data de 14 ianuarie setul de măsuri aferent incidenței peste 3/1.000 locuitori.
Măsurile aplicabile în acest context sunt valabile până în data de 28 ianuarie.

În ultimele zile,incidența raportată la nivelul municipiului Constanța este în continuă scădere, la ultima raportare aceasta era de 2,65 de cazuri.
Până la finalul acestei luni, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se va întruni, pentru a decide în conformitate cu noile valori de incidență.
În cazul în care, la nivelul municipiului, rata de incidență se va menține sub 3/1.000, este foarte posibil ca autoritățile să relaxeze restricțiile și să permită funcționarea unităților de alimentație publică, cinematografelor, teraselor, sălilor de sport și de jocuri de noroc la o capacitate maximă de 30%.
Sub aceste auspicii, cotidianul ZIUA de Constanța, lansează sondajul de opinie cu tema: “Sunteți de acord cu redeschiderea restaurantelor, a sălilor de sport și cinematografelor?
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii