Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:09 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca RADET să înceapă furnizarea energiei termice în municipiul Constanţa?

ro

10 Oct, 2016 00:00 4220 Marime text

 
Schimbarea bruscă a vremii îi face pe mulţi constănţeni să se întrebe când vor avea căldură în apartamente, în timp ce alţii se gândesc că furnizarea căldurii din luna octombrie va fi o cheltuială în plus pentru perioada iernii, când facturile cresc. Temerea lor este de înţeles, ţinând cont că la Constanţa abonaţii RADET plătesc 430,55 de lei pentru o gigacalorie, preţul fiind cel mai mare din ţară.
 
Regulamentul spune că furnizarea energiei termice se face atunci când sunt îndeplinite condiţiile meteorologice, adică în trei nopţi consecutive temperaturile minime să se situeze sub 10 grade Celsius între orele 18.00 şi 7.00, acest program fiind stabilit în concordanţă cu evoluţia temperaturilor exterioare şi cu cerinţele asociaţiilor de proprietari de a nu începe încă furnizarea de căldură. Totuşi, în casele constănţenilor frigul a început să se simtă şi sunt persoane care îşi doresc mai multă căldură în locuinţe.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare

Sondajul s-a încheiat pe data de 16.10.2016
Vă invităm să ne trimiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră despre necesitatea furnizării căldurii în apartamente în următoarea perioadă, ţinând cont de evoluţia vremii din ultimele zile.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 15 Oct, 2016 02:26 avem copii mici si este mult prea racoare pentru ei