Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Mulțumiți de organizarea Zilelor Constanței? Răspunsul participanților la sondaj

ro

26 May, 2024 17:00 731 Marime text
  • Sondajul s-a desfășurat în perioada 19 – 26 mai 2024.
Păreri împărțite în legătură cu organizarea Zilelor Constanței 2024, potrivit unui sondaj de opinie desfășurat de ZIUA de Constanța.
 
Nu mai puțin de 134 de persoane au dorit să participe la sondajul de opinie cu întrebarea „Sunteți mulțumiți de cum au fost organizate Zilele Constanței“, 56% dintre acestea răspunzând „NU“, iar 44% au răspuns „DA“.
 
Sondajul s-a desfășurat în perioada 19 – 26 mai 2024.
 


Amintim, în perioada 17 – 21 mai 2024, Primăria Constanța a organizat evenimentele dedicate Zilei Constanței, manifestările incluzând concerte, expoziții, ateliere pentru copii, dar și festival street food.
 
Centrul manifestărilor a fost în Zona Peninsulară a Constanței: în Piața Ovidiu, pe Faleza Cazinoului, pe bulevardul Tomis, dar și în alte zone ale centrului vechi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
În an electoral, Primăria Constanța plătește sute de mii de euro pentru evenimentele dedicate Zilelor Constanței (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii