Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că va începe un nou război mondial?

ro

14 Mar, 2022 00:00 2483 Marime text
Bombardamente în Ucraina, foto: captură video Twitter
  • Milioane de persoane din Ucraina sunt forţate să-şi abandoneze locuinţele.

Peste 2,5 milioane de persoane au fugit din Ucraina de la lansarea invaziei ruse la 24 februarie, a anunţat Naţiunile Unite.

Potrivit unui bilanț al Consiliului drepturilor omului al ONU, numărul civililor care şi-au pierdut viaţa de la începutul invaziei Ucrainei, a crescut la 579.

Mii de ucraineni au solicitat azil în România de la începerea războiului.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 12.03.2022, la nivel naţional, au intrat în România 397.542 cetăţeni ucraineni.

Rusia a aprobat lista țărilor care au întreprins „acțiuni neprietenoase” împotriva sa, relatează agenția Ria Novosti. Lista cuprinde toate statele membre UE, și implicit, România. 

Vladimir Putin a spus că își va atinge obiectivele „prin negocieri sau prin război".Președintele Ucrainei, Volodymir Zelenski a transmis un mesaj prin care își arată optimismul că războiul se va termina curând și ucrainenii se vor întoarce la casele lor.

În ciuda asigurărilor că NATO va acţiona fără ezitare pentru apărarea fiecărui stat aliat, inclusiv, evident, a României, mulți români se întreabă dacă se va declanșa un nou război mondial.
 
ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii