Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că Simona Halep va reuşi să îşi apere trofeul la ediţia 2019 a Roland Garros?

ro

20 May, 2019 00:00 1827 Marime text

Reuşita sezonului 2018, cel mai bun din cariera de până acum a Simonei Halep (încheiat pe locul întâi mondial), a fost dată şi de cucerirea trofeului la Roland Garros, primul turneu de Grand Slam în care a triumfat campioana din Constanţa.
 
Fanii săi din întreaga lume îi ţin pumnii şi la ediţia 2019, care se va desfăşura la Paris, între 26 mai şi 9 iunie. Până acum în acest an, Simona a participat la alte opt turnee şi la două întâlniri de Fed Cup (cu echipa României), astfel: turneul de la Sydney - s-a oprit în turul doi; Australian Open (Mare Şlem) - a atins optimile; Fed Cup - victorie în deplasare cu Cehia, în sferturi (3-2); Doha - finalistă; Dubai - sfertfinalistă; Indian Wells - optimi de finală; Miami - semifinalistă; Fed Cup - înfrângere în deplasare cu Franţa, în semifinale (2-3); Madrid - finalistă; Roma - eliminată în turul secund.
 
În contextul participării Simonei Halep la turneul de Mare Şlem din capitala Franţei, ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu întrebarea:
 


 
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii