Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Consideraţi că este utilă şi necesară amenajarea de noi sensuri giratorii în municipiul Constanţa?

ro

16 May, 2016 00:00 5112 Marime text


Municipiul Constanţa va avea noi sensuri giratorii. În mai multe zone din oraşul Constanţa, vor fi construite sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului. Spre exemplu, un nou sens giratoriu va fi amenajat la intersecţia străzii Nicolae Iorga cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Certificatul de urbanism necesar a fost deja obţinut, iar în aproximativ două săptămâni, va demara şi construirea lui.
 
Un alt sens giratoriu ar putea fi amplasat anul viitor, la intersecţia bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu, zona Vaporaş. În acest context, autorităţile locale iau în calcul desfiinţarea semafoarelor. În altă ordine de idei, construirea celui mai mare sens giratoriu din municipiul Constanța, amplasat în stațiunea Mamaia, pe locul fostelor bariere, ar putea demara anul viitor.
 
Lucrările la primul dintre ele vor începe, cel mai probabil, în săptămâna care urmează. Schimbările sunt menite, spun poliţiştii, pentru a asigura fluenţa, dar şi pentru reducerea numărului de accidente rutiere grave, întrucât pe unele bulevarde se circulă peste limita legală de viteză. Dacă schimbările vor ajuta sau nu vom vedea, însă şoferilor le va lua ceva timp pentru a se obişnui cu modificările.

Sondajul s-a încheiat pe data de 22.05.2016
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin 16 May, 2016 16:55 Nu se poate asa ceva umplem orasul cu sensuri giratorii care mai mult încurca traficul decât să îl fluidizeze .Mai nou o să blocăm şi intrarea în oraş.SOLUȚIA ESTE UNA SINGURĂ SEMAFOARE SINCRONIZATE .POLIȚIA CE SPUNE?
  • Eu 16 May, 2016 10:16 Nu fluidizeaza traficul.mai rau il incurca.cum e pisibil ca sa stai intr un audi a8 la un giratoriu si sa dai prioritate unei carute cu tigani si saci de peturi care de altfel nici n au voie sa circule pe drumuri publice???