Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie. Ce buget alocați pentru masa de Crăciun şi cât sunteți dispuşi să cheltuiți pentru cadouri anul acesta?

ro

12 Dec, 2022 00:00 1592 Marime text
  • Creșterea prețurilor la utilități dar și la alimente îi fac pe mulți dintre ei să aleagă cu mai multă grijă atât produsele care nu trebuie să lipsească de pe masa tradițională de Crăciun
  • În privința darurile pentru cei dragi, acestea devin an de an simbolice. Doar cei cu venituri medii şi mari au tendinţa de a aloca un buget mai mare pentru a-i face fericiţi pe cei dragi
 

 
După doi ani dificili de pandemie și finalul acestui an rămâne o provocare pentru multe familii de constănțeni.

Creșterea prețurilor la utilități dar și la alimente îi fac pe mulți dintre ei să aleagă cu mai multă grijă atât produsele care nu trebuie să lipsească de pe masa tradițională de Crăciun.

În privința darurile pentru cei dragi, acestea devin an de an simbolice. Doar cei cu venituri medii şi mari au tendinţa de a aloca un buget mai mare pentru a-i face fericiţi pe cei dragi.

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajului de opinie cu întrebarea: „Ce buget alocați pentru masa de Crăciun şi cât sunteți dispuşi să cheltuiți pentru cadouri anul acesta?”

Bugetul mediu al constănțenilor de sărbători în 2022 ar putea fi:



De asemenea, așteptăm răspunsurile dumneavoastră și pe pagina noastră de Facebook, prin comentarii, cu respectarea temei propuse și folosirea unui limbaj adecvat, fără injurii sau atacuri la persoană.

foto cu rol ilustrativ
 
Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii