Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Câte persoane au fost prezente la premiera spectacolului Teatrului de Stat Constanța, 10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia?

ro

08 Oct, 2023 17:00 961 Marime text
  • Spectacolul a avut loc în data de 23 septembrie 2023 și a fost prima premieră a Teatrului de Stat Constanța din stagiunea teatrală 2023 – 2024
 
În urmă cu o săptămână, cotidianul ZIUA de Constanța lansa, în cadrul sondajului de opinie, întrebarea „Ați fost prezenți la premiera spectacolului Teatrului de Stat Constanța, 10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia?”.
 
Rezultatele sondajului arată că din cei 63 de respondenți, 95% nu au fost prezenți și doar 5% s-au dus să urmărească reprezentația artistică.
 
Amintim că am așteptat răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
Despre spectacol
 
„Un tărâm al visului. Nostalgie după un trecut pe care nu l-am trăit. Sau pe care l-am uitat.
O curatoare de artă contemporană, fostă cântăreață în tinerețe, câștigă selecția pentru a reprezenta România la Bienala de Artă din Veneția, cu instalația ei performativă numită „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia”. De-a lungul celor șase luni petrecute în Veneția, 10 performeri închiși în expoziție retrăiesc amintiri reale sau ficționale din istoria muzicii ușoare românești, petrecute (sau nu) la Mamaia, legate de vedete iconice, dar mai ales de destinele artistice mici, neîmplinite”, se arată în descrierea de pe site-ul Teatrului de Stat Constanța.
 
Spectacolul este regizat de Elena Morar și Gabriel Sandu, iar în echipa de producție se mai află: Miruna Croitoru (scenografia, video, lighting design), Alexandru Neș (sound design și adaptare muzicală), Stela Cocârlea (coregrafie), Inga Postolache (pregătire muzicală) și Nicoleta Ivan (asistență scenografie).
 
În distribuție au fost actorii: Florin Aioane, Liliana Cazan, Dana Dumitrescu, Laura Iordan, Lucian Iftime, Cristiana Luca, Ecaterina Lupu, Luiza Martinescu, Ștefan Mihai, Ramona Niculae, Mirela Pană și Theodor Șoptelea.
 
Spectacolul a avut loc în data de 23 septembrie 2023 și a fost prima premieră a Teatrului de Stat Constanța din stagiunea teatrală 2023 – 2024.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii