Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 85 la sută dintre participanţii la sondaj nu sunt de acord cu distrugerea spațiilor verzi pentru crearea de noi locuri de parcare

ro

03 Jul, 2015 00:05 2470 Marime text
Lipsa locurilor de parcare este o problemă acută în Constanța, aşa cum reiese şi din sondajul lansat recent de ZIUA de Constanța, în cadrul căruia 91% dintre respondenţi s-au declarat nemulţumiţi de numărul locurilor de parcare din municipiu.
 
Sondaj de opinie: 91% dintre constănţenii care au răspuns la sondaj, nemulţumiţi de numărul locurilor de parcare din municipiu
 
O altă problemă gravă este distrugerea spațiilor verzi din municipiul Constanța, pentru crearea unor noi locuri de parcare, fapt care atrage multiple nemulțumiri. Este şi cazul locuitorilor din zona Tomis Nord, care nu sunt de acord cu distrugerea spațiului verde pentru crearea unor locuri de parcare „nesolicitate“.

În principiu, amenajarea tuturor locurilor de parcare noi pe spaţiile verzi ar fi trebuit să aibă la bază acordul locuitorilor din condominiile în folosul cărora se face acest demers. În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat, în urmă cu aproximativ două săptămâni, sondajul de opinie cu întrebarea: „Sunteți de acord cu distrugerea unor spații verzi pentru crearea de noi locuri de parcare în municipiul Constanța?” Ei bine, 15% dintre respondenți au spus „Da”, în timp ce 85% au spus „Nu”. La vot au participat peste 700 de cititori. Sondajul s-a încheiat în data de 20 iunie.


Sondajul s-a încheiat pe data de 3 Iulie 2015
 
Sondaj de opinie
Sunteți de acord cu distrugerea unor spații verzi pentru crearea de noi locuri de parcare în municipiul constanța?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii