Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:36 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 61% dintre respondenţi cred că la echipa naţională e nevoie de un proiect pe termen lung

ro

29 Nov, 2021 00:00 801 Marime text

 
  • Gică Hagi are o altă viziune faţă de Mihai Stoichiţă în ce priveşte viitorul echipei naţionale de fotbal a României.
 
Echipa naţională de fotbal a României a mai ratat o calificare la un turneu final, cel al Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii s-au clasat pe locul trei în grupa preliminară, nereuşind să acceadă nici măcar la baraj.
 
Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a menţionat că la echipa naţională nu e timp de proiecte pe perioadă mai îndelungată, aşa cum a opinat Gică Hagi, cel mai bun jucător din istoria fotbaliului românesc, în prezent manager tehnic la Farul Constanţa şi acţionarul majoritar al FCV Farul. Stoichiţă crede că la echipa naţională e nevoie de rezultate imediate.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeţi că, la echipa naţională, e nevoie de rezultate imediate sau de un proiect pe termen lung?“. 61% dintre respondenţi au optat pentru proiect, fiind de acord cu Gică Hagi, iar 39% dintre cei care au participat cred că formaţia reprezentativă a României are nevoie de rezultate imediate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Echipa naţională de fotbal a României) 

 

Citeşte şi:
 
Sondaj de opinie
Credeţi că, la echipa naţională, e nevoie de rezultate imediate sau de un proiect pe termen lung?

Ti-a placut articolul?

Comentarii