Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cititorii noştri au votat Scuarul din faţa Gării CFR Constanţa este soluţia cea mai bună pentru a evita aglomeraţia şi blocajele

ro

10 Jul, 2017 00:00 2802 Marime text
La începutul săptămânii trecute, lansam sondajul cu întrebarea: 

Întrebarea fusese lansată după apariţia, în cotidianul nostru, a materialului intitulat „Cum s-a eliberat zona din faţa Gării CFR Constanţa de aglomeraţia de maşini şi taximetre staţionate. Ce s-a schimbat în circulaţia rutieră“.
 
Acolo se făcea menţiunea că una dintre cele mai aglomerate zone este, de ani buni, cea din faţa Gării CFR Constanţa, dar şi că veşnic în faţa gării găseai autoturisme parcate sau pur şi simplu lăsate peste noapte, dar, cel mai des, zona era ocupată de taximetrişti, permanent în aşteptarea unui client, care venea sau nu.
Tot acolo mai trăgeau şi şoferii care veneau până în uşa trenului cu cei ce urmau să plece din gară. Iar de aici, o întreagă serie de discuţii, în care unii erau pro, alţii contra.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansase sondajul cu întrebarea mai sus amintită. Materialul care însoţea sondajul a fost accesat de peste 2.200 de ori, iar la sondaj au participat circa 350 de cititori. Dintre ei, exact ca la votul democratic, 51% consideră că aceasta este soluţia cea mai bună, în timp ce 41% sunt de părere că nu aceasta este soluţia.
 
Citeşte şi: 

Credeţi că este soluţia cea mai bună crearea scuarului din faţa Gării CFR Constanţa pentru a evita blocarea zonei?
  
Cum s-a eliberat zona din faţa Gării CFR Constanţa de aglomeraţia de maşini şi taximetre staţionate. Ce s-a schimbat în circulaţia rutieră (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii