Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:15 16 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

71% dintre participanții la sondaj sunt mulțumiți de modul în care se desfășoară campania de vaccinare la nivelul județului Constanța

ro

05 Apr, 2021 00:00 259 Marime text
  • La nivelul județului Constanța, campania de vaccinare se desfășoară în 22 de centre
  • 71%, constănțenii par mai degrabă mulțumiți de felul în care au fost programați și ulterior de modul în care s-a desfășurat procesul de vaccinare
  • Alți 29% dintre participanții la sondaj consideră nesatisfăcător modul în care se desfășoară campania de vaccinare în județul nostru

Pe data de 27 decembrie 2020 a început campania de vaccinare anti COVID-19.
La nivelul județului Constanța, campania de vaccinare se desfășoară în 22 de centre. În interiorul acestora sunt organizate mai multe fluxuri.
Cel mai mare centru din județ este cel amenajat la Pavilionul Expozițional de pe Bulevardul Mamaia.
Autoritățile au ajuns la concluzia că Pavilionul Expozițional este mult mai potrivit pentru numărul mare de persoane care vor să se imunizeze, mai ales ca se preconizeaza creșterea capacității de vaccinare.
Potrivit autorităților locale, județul Constanța se află pe un loc fruntaș pe țară la numărul de persoane vaccinate, însă sunt zeci de mii de constănțeni pe liste de așteptare, pentru a primi doza de vaccin.

În acest context, am întrebat cititorii dacă sunt mulțumiți sau mai degrabă, nu,în legătură cu modul în care se desfășoară campania de vaccinare la nivelul județului.
 
În proporție covârșitoare, 71%, constănțenii par mai degrabă mulțumiți de felul în care au fost programați și ulterior de modul în care s-a desfășurat procesul de vaccinare.
Alți 29% dintre participanții la sondaj consideră nesatisfăcător modul în care se desfășoară campania de vaccinare în județul nostru.
 

Vă reamintim, fiecare persoană se poate programa pentru vaccinare direct pe Platforma națională #ROVACCINARE . 

Ti-a placut articolul?

Comentarii