Saltimbocca Alla Romana
Saltimbocca Alla Romana
2835
Marime text
Saltimbocca inseamna "sare
in gura", adica se face atat de repede si e atat de buna incat practic
va sare singura, direct in gura. Am completat-o cu un sosulet delicios
pe baza de vin si supa de pui si inviorat cu un strop de suc de lamaie.
Pereche perfecta!
Daca va marturisesc - in mare secret desigur -
ca am lins farfuria la propriu, nu o sa ma credeti... dar va provoc sa
faceti si voi reteta aceasta de saltimbocca alla romana si sa incercati
sa rezistati acestui gest care sigur nu e inclus in codul bunelor
maniere la masa
(vedeti? si emoticonul linge farfuria!)
Ingrediente pentru Saltimbocca Alla Romana
4 cotlete de vitel (de cca 50 gr fiecare)
4 felii prosciutto (de Parma am folosit)
8 fruze salvie
1 lingura ulei
2 linguri unt (de calitate; 80% grasime)
30 ml vin alb sec
120 ml supa de pui (preparata in casa)
1 lingura suc de lamaie
2 linguri faina alba
sare, piper negru macinat
Portii: 2
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


