Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rulada-aperitiv

ro

07 Nov, 2011 01:00 4288 Marime text

rulada.jpgUn aperitiv extrem de gustos cu spanac, pe care il poti pregati oricand.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

4-5

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

aluat, ceapa, spanac, oua, cascaval, branza telemea, smantana, nucsoara

Ingrediente

250 g aluat fraged
2 cepe
70 g unt
500 g spanac
2 oua
1 galbenus
4-5 oua fierte
150 g cascaval
100 g branza telemea
200 g smantana
nucsoara
sare, piper

Mod de preparare

Alege spanacul, spala-l si pune-l la fiert in apa cu sare. Separat, taie ceapa marunt si caleste-o in unt topit.

Adauga spanacul scurs bine de apa. Da-l in cateva clocote si lasa-l sa se racoreasca putin.

Incorporeaza cascavalul ras, branza zdrobita si ouale batute cu smantana, sare si piper si un varf de lingurita cu nucsoara. Asaza foaia de aluat pe masa presarata cu putina faina. Daca e prea mare, tai-o in doua.

Intinde amestecul de spanac, din loc in loc asaza ouale fierte si ruleaza cu grija.

Unge cu galbenus batut si coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 35-40 de minute.

Sursa: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii