Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omletă mediteraneană

ro

22 Aug, 2011 00:00 2149 Marime text
omleta.jpgIngrediente: două linguri de ulei, cinci ouă bătute, 225 grame de dovlecei tăiaţi felii subţiri, o lingură sos Pesto, 100 g de mozarella tăiată cubuleţe, o lingură de busuioc proaspăt pentru ornat.

Mod de preparare: se încinge cuptorul. În ulei se căleşte ceapa trei minute. Se adaugă dovleceii şi se ţin până

devin maronii şi moi. Se bat ouăle cu sosul Pesto. Se adaugă mozarella şi se asezonează. Se toarnă ouăle peste

dovlecei şi se ţine la foc mic cinci minute. Se dă tigaia la cuptor încă cinci minute. Se ornează cu busuioc, se serveşte cu salată verde şi pâine prăjită.

Sursa: reteteleculinare.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii