Omletă mediteraneană
Omletă mediteraneană
2409
Marime text
Ingrediente: două linguri de
ulei, cinci ouă bătute, 225 grame de dovlecei tăiaţi felii subţiri, o lingură
sos Pesto, 100 g de mozarella tăiată cubuleţe, o lingură de busuioc proaspăt
pentru ornat.
Mod de preparare: se încinge cuptorul. În ulei se căleşte ceapa trei minute. Se adaugă dovleceii şi se ţin până
devin maronii şi moi. Se bat ouăle cu sosul Pesto. Se adaugă mozarella şi se asezonează. Se toarnă ouăle peste
dovlecei şi se ţine la foc mic cinci minute. Se dă tigaia la cuptor încă cinci minute. Se ornează cu busuioc, se serveşte cu salată verde şi pâine prăjită.
Sursa: reteteleculinare.com
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


