Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Clapon umplut la cuptor

ro

04 Nov, 2013 11:29 3861 Marime text
Claponul este un cocos castrat cu 70 zile inainte de vanzare, iar varsta lui nu trebuie sa depaseasca 140 zile inainte de a fi taiat. Carnea claponului are un gust deosebit si este extrem de frageda. In cazul in care nu gasiti un clapon, puteti folosi aceasta umplutura pentru a umple rate, gaste sau chiar pui.

Ingrediente

    1 clapon de 2,5 kg
    300 g castane coapte sau fierte
    150 g carne tocata de pui sau vitel
    1 mar
    2 trufe negre
    200 g prune deshidratate
    1 pahar mic  marsala
    2 oua
    2 felii de paine inmuiate in lapte (fara coaja)
    50 g unt
    1-2 pahare de apa
    1 pahar vin alb
    sare
    piper

Reţeta completă pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii