Friptura de porc cu praz
Friptura de porc cu praz
							
							 18 Jan, 2012 00:00 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                   
				                   
				                   
				                
							
							 2562
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						
				                   
				                   
				                
							
							 2562
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
							
Portionam
pulpa de porc in felii subtiri .Facem un amestec din sare, piper, boia, usturoi
si cimbru si frecam bine bucatile de carne pe ambele parti. Le asezam intr-un
vas si dam la rece 1-2 ore sa se aseze aromele.
Ingrediente
1 kg pulpa de porc
2 fire praz
200 ml vin roze
sare, piper
cimbru, boia
praf de usturoi 
Reteta completa pe: Caietul cu
retete.ro 
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

															
														
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
					