Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornuri

ro

05 Nov, 2012 00:00 2350 Marime text

retata1.jpg

Secretul "pufoseniei" acestor cornuri sta in primul pas. Acea pasta face ca miezul sa fie mai moale, sa nu fie uscat si chiar face ca acest cornuri sa-si pastreze prospetimea mai mult.

Ingrediente pentru Cornuri

500 gr faina alba
350 ml lapte
25 gr unt la temp. camerei
1 galbenus de ou
1/2 plic drojdie uscata
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sare

Pentru uns si decorat

1 ou
4 linguri lapte
sare mare, mac, susan

Bucati: 12

Reteta completa pe: E-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii