Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:11 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorba de perisoare cu smantana si tarhon

ro

15 May, 2012 00:00 2157 Marime text

reteta.jpg

Ingrediente

5-6 costite porc
1 morcov mare
1 radacina patrunjel mica (cca 50 gr)
1 pastarnac (cca 50 gr)
1 felie telina (cca 50 gr)
1 ceapa medie
200 gr smantana
1 lingura rasa faina
1/2 lamaie
1 lingura buna tarhon tocat

Amestec perisoare

300 gr carne tocata (de porc sau mixta porc+vita; data de 2 ori prin masina de tocat)
1 ceapa mica (cca 30 gr)
1 lingura pesmet
4 fire patrunjel
20 gr orez
1 ou
sare, piper negru

Reteta completa pe: E-retete.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii