Ciorbă de cartofi cu lapte bătut
Ciorbă de cartofi cu lapte bătut
5459
Marime text
Poţi asezona clasica ciorbă
de cartofi cu lapte bătut acrişor şi vei obţine un preparat culinar foarte
gustos
Ingrediente: 400 gr cartofi roşii, o ţelina mică, doi morcovi mici, un păstârnac, o rădăcină pătrunjel, o legătură mărar, 800 ml lapte bătut, sare, piper verde
Mod de preparare: Se curăţă toate ingredientele şi se taie în bucăţi potrivite pentru ciorbă. Într-o oală cu apă şi sare se pune la fiert ţelina, păstârnacul, morcovii, pătrunjelul, iar când sunt aproape fierte, se adaugă şi cartofii cubuleţe. În ultimele 2-3 minute pe foc se adaugă laptele bătut, sare şi piper. Sursa: http://www.gastronomie.ele.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


