Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tocanita Etiopiana de Post

ro

17 Dec, 2010 15:55 2029 Marime text

1_infarfurie_187.jpgIngrediente:

1 cana linte uscata
1 cana de mazare de la conserva
1 ceapa mare taiata marunt
2 pastarnaci cubulete
4 catei de usturoi, taiati felii
1/4 cana ulei
1 conserva rosii (450 g)
1 cana de apa

Condimente:
1 lingurita de cimbru
1 lingurita de scortisoara
1 lingurita ghimbir macinat
1 lingurita coriandru macinat
1 lingurita boia iute
2 cuisoare si 2 boabe de ienibahar

Preparare:

Se fierbe lintea 45 de minute.



Intr-o cratita la foc mediu se calesc ceapa si pastarnacul 10 minute. Se adauga usturoiul si toate condimentele si se amesteca 5 minute continuu. Se adauga apa si se lasa la foc mic pana se fierbe pastarnacul. Se pun rosiile, apoi mazarea si lintea si se mai lasa 15-20 de minute.

Sursa: reteteculinare.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii