Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretele fotografiei digitale

ro

20 Sep, 2012 01:00 2103 Marime text

pravalia.jpgFaţă de aparatele clasice cu film, aparatele digitale sunt mult mai uşor de utilizat, rezultatul este mai reuşit, fotografierea se învaţă mult mai rapid, iar tehnica este mai accesibilă şi mai atractivă.
Totuşi, tehnica nu înseamnă totul, deoarece aparatul digital - oricât de profesional ar fi - nu gândeşte în locul nostru.
În general, marea majoritate a fotografilor începători comit cam aceleaşi greşeli banale care pot ruina cele mai frumoase clipe, pe când cele mai multe din aceste erori se pot corecta cu puţină atenţie şi câteva cunoştinţe minime.
Această carte prezintă caracteristicile celor trei mari categorii ale aparatelor foto digitale, obiectivele şi accesoriile utilizate, toate acestea actualizate cu ultimele modele apărute pe piaţă, totodată oferind cititorilor îndrumări practice în legătură cu setarea aparatului, prelucrarea imaginilor şi tipărirea lor.
Ediţiile anterioare ale cărţii au format deja câţiva fotografi, acestea fiind utilizate tot mai des ca material didactic chiar şi la seminariile foto.

În completarea ediţiilor precedente, în această a treia ediţie (2012) sunt prezentate ultimele noutăţi apărute pe piaţa de profil în materie de aparate şi obiective, care vor stârni cu siguranţă interesul cititorilor. De asemenea, s-au introdus îmbunătăţiri la capitolul prelucrarea imaginilor şi, ca noutate absolută, sunt prezentate noţiunile de bază ale fotografierii 3D.

Sursa:  libris.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii