Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde a fost facuta aceasta fotografie?

ro

11 Feb, 2009 16:38 4207 Marime text

martor_ocular.jpgA. Intr-un oras din Bangladesh sau Afganistan?

B. In Constanta de azi, "cel mai frumos oras din Romania", dar este o imagine trucata, mincinoasa si cu tenta politica?

C. Intr-un sat din Africa?

D. Este o imagine veche din Kiustenge de la sfarsitul secolului XIX?

Este "un colt de Levant"?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gelu 16 May, 2009 11:51 Bai nene esti vre-un acolit al ............. care conduce orasul? Ati orbit sau pungile cu pui lesinati si alte produse expirate ce vi le da, v-au acoperit ochii? Nu vedeti ca orasul asta se duce la fund? Luati ATITUDINE contra mafiei si nelegiuirilor ca toata initiativa privata moare in CTA.
  • Hai Pune-ti FRANA 04 May, 2009 01:06 Acolo la gara este un intreg santier in lucru ...!!! Este normal sa fie asa dc martoru ala ocular nu a facut poza la NOUA GARA .... !!! ESTE ASNTIER IN LUCRU NU ESTE FARMACIE.NU este o imagine trucata ...este reala dar sa vedem peste un an 2 maxim cum va arata
  • mutu 13 Mar, 2009 20:48 un oras de rahat in zona gari
  • dany 18 Feb, 2009 15:29 asa am ajuns sa dam o gramada de bani pe ghetourile din constanta ...cat de prost sa fii sa dai atat !
  • Jhonny 16 Feb, 2009 10:54 Pacat ca Gelu (presupun ca el a facut poza) nu a reusit sa suprinda si izurile tomitane care se propaga sinistru dinspre pasaj! Este prima imagine (DEZOLANTA, ce-i drept) de care turistii coborati din tren sau din microbuze sun izbiti fara menajamente. Trebuie sa parcurga ceva statii de autobuz pana sa isi dea seama ca nu se afla in Afganistan.
  • laur 13 Feb, 2009 19:28 symbol daewoo seat poza cu masini colorate si urite photo la Cta bineinteles oras cu gust___prost/ gratie dlui primar care cu drag conduce acelasi "bordel" ca si in Brazilia tara care cu drag o apreciaza gratie hotelurilor spaga personala pe banii prostilor constanteni fraudati cu pui si ulei ha bine va pus_o pe curind si Mamaia schimba numele in bunul plac al primarului care in plus are prefect de aceeasi culoare politica si om la mediu pus de el ati belit-o lung si grav taxa de bariera o sa v_o puna la toti cit mai curind inclusiv la pietoni
  • constantin 12 Feb, 2009 07:35 Nu este greu sa recunosti ca peisajul dezolant este cel de la gara, din spatele chioscurilor de flori. Intr-adevar, poarta de intrare europeana prin calea ferata in orasul nostru arata jalnic si se pare ca Mazare si imbuibatul de Constantinescu nu au nimic de gand sa faca pentru ca acest loc sa arate la nivelul secolului XXI.