Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INCENDIAR - Cum au fost pusi la zid procurorii care n-au votat cu Deliorga! (stenograma sedintei de lucru de la PT Constanta + fisierul audio)

ro

05 Nov, 2010 00:06 5026 Marime text
incendiar cum au fost pusi la zid procurorii care n au votat cu deliorga stenograma sedintei de lucru
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iuliana 26 Nov, 2010 11:29 ce dreptate mai fac astfel de procurori? cum sa mai ai incredere in procurorii constanteni cind ei nu stiu cum sa faca sa apuce puterea ca sa le fie lor bine si afacerilor lor .rusine cu asa procurori. unde sunt profesionistii care stiau sa-si faca datoria cu simt de raspundere? mafia a invins!
  • metin cerchez 06 Nov, 2010 15:34 cine e amnta lui cristinel deliorga unchiul lui palaz claudiu? desecretizati dosaarul de coruptie de la dna al lui deliorga -tenica operativa in mediul ambiental la monte carlo...cine ia spaga la parchetul de pe linga tribunalul constanta? cind vor fi arestati procurori ca in alte localitati? cine e acum procuror care era avocatul mafiei? rusine mafiei din justitia constanteana-cei curati cinstiti nu au loc de mafie-dar va veni vremea platii
  • beinur 06 Nov, 2010 09:20 dlor procurori scapati de adina si cristi,va strica imaginea prin colaborarea cu infractorii din jud nostru.lupta cu rau din parchete nu-i usoara,dar daca luptati binele poate invinge.
  • Andrei 05 Nov, 2010 18:55 Va framanta ca e una dintre persoanele ce are verticaliate?...sau va ingrijoreaza gandul ca are cele mai mari sanse la examenul pentru functia de prim-procuror.
  • amalia 05 Nov, 2010 18:52 Cine are probe ca dna.Prim Procuror Adjunct a inregistrat convorbirea...sa le prezinte! Si... dră.sau dle. "ANONIM", dvs. vorbiti de moralitate si decenţă? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • anonim 05 Nov, 2010 14:52 doamna procuror despre care cei de la ziar pretind ca nu stiu cine ar fi, desi nici procurorul Scaeteanu nu este o figura prea publica, este Valentina Boboc, fosta Martin. Este cea care tuseste din cand in cand si care se aude cel mai clar, cu siguranta pentru ca este cea care a inregistrat o sedinta ce nu era destinata publicului. Si este singurul procuror care se poate preta la o asemenea conduita care tine de can - can şi nu de moralitate şi decenţă. Probabil ca Valentina Boboc ar trebui să se concentreze mai mult pe învăţatul pentru apropiatul examen la care s-a înscris decât de defăimarea contracandidaţilor prin metode nedemne de calitatea de procuror. Şi totuşi, de la doamna Martin, pardon - Boboc, nu te poţi aştepta la mai mult, ţinând cont de folclorul care s-a născut de la persoana sa de când e procuror, atât despre viaţa personală cât despre cea profesională.