Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi si-a amanetat Palatul la Chinezu

ro

02 Feb, 2010 14:08 5427 Marime text

gigi_1.jpgVadim arunca bomba. Becali confirma cu juma' de gura

Patronul Stelei face eforturi sa tina clubul pe linia de plutire * C.V. Tudor a afirmat ca acesta a fost nevoit sa puna gaj Palatul lui Auschnitt ca sa plateasca salariile * Gigi Becali confirma injurand de mama * A reziliat contractul cu BGS si i s-a interzis sa intre in Cazino

Corneliu Vadim Tudor a dezvaluit joi seara, intr-o emisiune televizata, ca Gigi Becali si-a amanetat "palatul" pentru a putea plati salariile jucatorilor de la Steaua. Plecand de la aceasta informatie, pe care de altfel am si publicat-o azi dimineata, Agentia de Investigatii Media a incercat sa afle mai multe detalii despre ultima tranzactie a omului de afaceri din Pipera.

Zvonurile privind decizia lui Becali de a-si amaneta palatul circula pe piata de mai mult timp. Din cate se pare, cel de la care Gigi Becali a imprumutat bani este Florin Parvu, zis Chinezu, proprietarul targului de masini Autovit. In ceea ce priveste suma, ea ar fi de patru milioane de euro, banii ce urmeaza sa fie returnati cu o dobanda de zece la suta pe luna. Informatii referitoare la aceasta tranzactie au mai aparut in presa, dar niciodata ele nu au fost confirmate. In aceste conditii, am incercat sa aflam daca dezvalurile lui Vadim sunt sau nu reale, astfel ca l-am sunat chiar pe patronul Stelei. A urmat un dialog in nota celor purtate de regula intre Gigi Becali si ziaristii din Romania.

"Intrebati-l pe Chinezu'"

Patronul Stelei a refuzat sa ne dea mai multe detalii despre aceasta tranzactie, desi a lasat impresia ca ea a avut loc. "Asa a zis Vadim? Asa o fi. Poate am luat cateva milioane de euro. Nu vreau sa va spun cat. Intrebati-l pe Chinezu, poate va zice el. Am luat bani sa platesc salariile de la Steaua, asa cum zice Vadim", ne-a spus patronul Stelei, dupa care a inchis telefonul. Dialogul nu s-a incheiat insa aici.

"Sa veniti cu mamicutele voastre"

Dupa aproximativ un minut, omul de afaceri ne-a sunat inapoi, extrem de nervos. "Deci, ca sa imi dea mie Chinezu banii mai trebuie sa fac o chestie. Eu trebuie sa semnez cu el acte sa imi pun palatul gaj. Dar nu pot ca trebuie sa fiti de fata si voi si mamicutele voastre. Cand semnez actele trebuie sa veniti cu mamicutele voastre aici. Ai inteles?", ne-a spus europarlamentarul, dupa care si-a luat la revedere de la noi cu deja celebrul "hai ciao".

Continuarea pe: Agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii