Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dubai pamant romanesc!

ro

09 Jan, 2010 22:42 980 Marime text

Am fost de Revelion in Dubai. Am mai fost, e un loc de-a dreptul fabulos. Iar schimbarea lui, la doi ani distanta, este de-a dreptul uluitoare. Am vazut cea mai mare fantana "cu sunet si lumina" din lume, cea mai mare cladire din lume (Burj Dubai, lansat cand am fost acolo), cea mai mare peninsula articiala din lume (Jumeirah), cel mai scump hotel din lume (am luat cina intr-o seara la Burj Al Arab), cea mai... cea mai... Am stat in inima orasului nou, intre zgarie nori coplesitori. Si cred ca stiu unde incepe Paradisul: pe plaja resortului Atlantis.

Ma bucur ca i-am putut oferi Oanei vacanta pe care o visa.

Intr-un mall, m-am intalnit cu un turist roman. Ceea ce era efectiv normal. Mi-e greu sa va spun cate mii de romani au fost de Revelion in Dubai. O groaza de romani muncesc acolo. Bunaoara, numai in magazinul Harvey Nichols din celebrul Mall of Emirates lucreaza 20 de romani!

Revin la omul nostru, care se uita la noi si zice: "Parca s-a mutat televiziunea aici!". Se refera la faptul ca, in aceeasi perioada, numai din cate stiu, eu, au mai fost in oras Andreea Marin cu Stefan Banica si copilul, Maruta cu Andra sau Virgil Iantu.

La final, adaug ca, la Atlantis, intr-un loc de un lux teribil, a petrecut Revelionul si Rita, alaturi de Nelu Muresan si de fiicele lor. Hai, nu va mai intrebati cum se face ca au fost impreuna... Asa e relatia lor, se stie..

Sursa: cristi-brancu.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii