Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caseta din 2004, trucaj sau lovitura in plex?

ro

27 Nov, 2009 18:19 850 Marime text

Dinu Patriciu:"Secventa a fost mai lunga. O spun, desi imi pare rau sa o spun ca sunt martor lipsit de credibilitate. Acel copil era in fata scenei si la un moment dat fasticindu-se a strigat Traiasca Iliescu. Lumea a ras. Au trecut cateva zeci de secunde pana la episodul prezentat in imagine. Nu se poate spune ca a fost un gest lipsit de premeditare. Traian Basescu l-a lovit de doua ori. In primul episod l-a lovit in plex cu dosul mainii. In al doilea episod ati vazut ce s-a intamplat", a declarat Dinu Patriciu la Realitatea TV.

Copilul din 2004:

Intr-o scurta discutie telefonica purtata de jurnalistul Catalin Stavri, de la publicatia "Observator de Prahova" cu micutul lovit cu pumnul de Traian Basescu, in 2004, copilul, acum in varsta de 15 ani, a confirmat ca el apare in imaginile postate de ziarul nostru.

"Este o chestiune din trecut care nu m-a afectat nici atunci, nici acum", a mentionat adolescentul in discutia cu jurnalistul. Aflat acum in Italia, victima presedintelui povesteste ca, in 2004 avea 10 ani, iar Traian Basescu il luase pe scena de campanie, langa el. "Am vrut sa spun ceva legat de Ion Iliescu si Adrian Nastase si, probabil, de emotii am spus ca Iliescu si Basescu nu sunt buni sau ceva de genul acesta, apoi domnul presedinte (Traian Basescu - n.r.) m-a dat jos de pe scena. S-a enervat ca spusesem o prostie si, cand m-am dus langa dansul, vroiam sa-mi cer scuze dar m-a impins. Chiar am ras, nu a fost ceva care m-a marcat", a explicat copilul.

Sursa: danandronic.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii