Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la PDL Boc îşi impune vicepreşedinţii şi prim-vicepreşedinţii

ro

15 May, 2011 18:15 1206 Marime text

Scandal în plin Congres PDL. Membrii PDL care participă la Convenţia Naţională au primit fluturaşi cu numele celor care trebuie aleşi ca vicepreşedinţi şi prim-vicepreşedinţi.

Alegeri de formă în Partidul Democrat Liberal. Numele celor patru prim-vicepreşedinţi şi ale celor 15 vicepreşedinţi au fost stabilite înainte de a fi votate. Fiecărui delegat i-a fost împărţită câte o listă cu numele celor pe care trebuie să-i aleagă.

Pe listă apar Gheorghe Ştefan, Elena Udrea, Romeo Raicu, M. Banias, Gheorghe Albu, M. Popa, M. Hava, I. Ariton, A. Boagiu, T. Igaş, M. Macovei, M. Stănişoară, G. Scripcaru.

După ce Vasile Blaga a pierdut lupta pentru şefia PDL, au urmat o serie de negocieri între echipa lui Blaga şi cea a lui Boc. Iniţial, s-a stabilit ca oameni din echipa lui Blaga să se retragă integral din cursa în care intraseră pentru a ocupa funcţii în forul de conducere central al formaţiunii, însă, ulterior, s-au răzgândit, şi s-a hotărât ca fiecare să decidă pe cont propriu. Astfel, în cursă au rămas mai multe persoane.

Sursa:http://www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii