Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei crime cu autor necunoscut, posibile actiuni ale clanului Bahaian

ro

19 Jan, 2010 06:51 1112 Marime text
Metodele extrem de violente prin care Sergiu Băhăian a decis să-şi elimine colaboratorii care ar fi putut vorbi îi fac pe anchetatori să creadă că gruparea lui ar fi comis alte trei crime cu autor necunoscut în acest moment.

În luna mai a anului trecut, cadavrul unui bărbat a fost găsit de pescari în canalul Dunăre-Marea Neagră. Anchetatorii au stabilit încă de la început că e vorba de o crimă comisă cu sănge rece. Bărbatul a fost bătut şi aruncat în canal. De trup i-au fost legate două pietre imense pentru a nu ieşi la suprafaţă. Crima a fost găndită pas cu pas iar lipsa dovezilor a lăsat dosarul cu autor necunoscut.

Nu a trecut mai bine de o lună şi în acelaşi loc a fost găsit cadavrul unei femei. Criminaliştii au fost şocaţi. De picioare îi era legată o placă imensă de beton care căntărea aproape o jumătate de tonă. Pompierii şi scafandrii s-au chinuit trei ore să scoată cadavrul din apă. Din nou, criminalul a dat dovadă de sănge rece şi meticulozitate pentră că anchetatorii nu au găsit nici de această dată vreo dovadă. Au aflat doar că era vorba despre o femeie proaspăt pensionată care a fost acuzată de mai multe înşelăciuni.

Acum procurorii investighează şi un caz care, iniţial, a fost închis: moartea mamei gemenilor Piciog în curtea cărora au fost îngropate două din cele patru cadavre. Femeia de 81 de ani a fost găsită moartă, pe cămp, în urmă cu două luni. Iniţial, poliţiştii au crezut că e vorba de hipotermie, acum cercetează dacă nu a fost ucisă pentru că ar fi vrut să vorbească.

Sunt doar trei din dosarele de crimă pe care procurorii le-au redeschis şi încearcă să afle dacă oamenii au fost ucişi de gruparea Băhăian.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii