Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Pachet Galaxia poveștilor contemporane

ro

13 May, 2022 08:07 1169 Marime text
Pachet Galaxia poveștilor contemporane

O selecție specială de 13 titluri fermecătoare pentru micii cititori


Noi, în Galaxia Copiilor, suntem îndrăgostiți de cărțile pentru copii: povești, romane, de colorat sau de completat, amuzante, educative, emoționante, cu ilustrații fermecătoare, care invită la visare, la joc și la învățare. Pe 13 dintre ele le-am adus laolaltă într-un pachet special conceput pentru a le oferi micilor cititori o experiență fascinantă în lumea cărților.



Pachetul cuprinde următoarele titluri:

Bibliofil. Elefănțelul care iubea cărțile și Micul mecanic al cărților, două povești ilustrate care descriu preocuparea pentru lectură și surprind viața secretă a volumelor îndrăgite. Misiunea lor este să apropie copiii de cărţi și să le insufle dragostea pentru citit și curiozitatea faţă de lumea magică a poveștilor.

Douglas, ești un geniu! și Douglas, ai nevoie de ochelari!, două cărți ilustrate concepute ca un adevărat one man show literar și artistic sub semnătura scriitorului și ilustratorului britanic Ged Adamson.

Situațiile prin care trec cățelușul Douglas și Nancy, prietena lui cea mai bună, îi inspiră pe cei mici să își dezvolte imaginația, creativitatea, spiritul de echipă și simțul umorului.

Povestea celui mai frumos cadou, o lectură emoționantă despre puterea imaginației. Într-o lume în care măreția este o obligație, această cărticică le arată celor mici valoarea inestimabilă a lucrurilor simple.

Natura este căsuța mea, o poveste cât toată istoria planetei noastre. Această carte fermecătoare reușește să sădească în micii cititori atât dragostea pentru natură, cât și pasiunea pentru lectură.

O micuță poveste de iubire, cărtica ilustrată care reflectă gândurile și emoțiile unui obiect cât se poate de simplu și doar aparent banal. Este povestea înduioșătoare a unei mănuși care face tot posibilul pentru a-și recupera perechea rătăcită.




Ce s-a întâmplat cu crocodilul?, povestea impresionantă despre toleranță, diversitate și iubire pe care legenda spune că toate animalele o istorisesc puilor lor. Copiii vor descoperi că iubirea și prietenia nu cunosc limite și că acolo unde se instaurează aceste sentimente domnește armonia.

Alegeri în jungă, o lecție de politică distractivă. Această poveste simpatică și ușor de citit le explică celor mici principiile de bază ale democrației.

Visul lui Duțu, o feerie de iarnă care își păstrează farmecul în orice sezon. Cristina și Florin Gheorghiu, creatorii seriei „Năsuc”, ne propun o nouă poveste – cu șoapte înțelepte, cu lătrat vesel de cățel și cu  globuri strălucitoare, despre cum se împlinesc visurile.

Bumerangul familiei Hapciu, o poveste „hapciucească”. Copiii vor devora aventurile micuților din familia Iepure... cât ai spune „Hapciu!”, iar părinții vor fi încântați să descopere în filele cărții un aliat de nădejde în sezoanele de răceli.

Andrei și Regatul Sferelor Albe, un roman fantastic. Andrei, băiețelul curios și inteligent aflat în căutarea unui final fericit, trece printr-o serie de aventuri fantastice pe parcursul celor 21 de capitole ale romanului de debut semnat de scriitoarea Corina Militaru.

Cartea micilor artiști, o carte distractivă cu un concept unic, pregătită să transforme orice copil într-un artist. Desenele misterioase și scenariile neașteptate stimulează creativitatea și îndemânarea puștilor. Și le oferă șansa unică de a născoci propriile personaje și povești.




Sursa foto-text: Editura All 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii