Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Pachet Bestselleruri Dezvoltare Personală

ro

09 Jun, 2022 08:23 1382 Marime text
Pachet Bestselleruri Dezvoltare PersonalăInstrumente practice pentru antrenamentul minții

Pachetul reunește două volume-cheie pentru cei angajați într-un proces de autoperfecționare, ajutându-i să își însușească principii, atitudini și gesturi specifice oamenilor de succes.

Albert Einstein spunea că „Problemele importante cu care ne confruntăm nu pot fi rezolvate la același nivel de gândire cu cel în care ne aflam când le-am creat“. Aceste volume de referință în domeniul dezvoltării personale îți oferă acces la acel nivel profund de gândire, care să îți permită să atingi succesul în viața de familie, în carieră și în societate.

Rezultatul cercetării și al experienței profesorului, expertului în leadership și omului de afaceri Stephen R. Covey, Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace este considerată cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor. Cu peste 40 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume, aceast program cuprinzător, dar ușor de parcurs, îți transmite înțelepciunea practică de care ai nevoie pentru un restart pe toate planurile vieții.

„Cartea de față conține adevăruri esențiale despre natura umană pe care, de obicei, le regăsim doar în literatură.” – Orson Scott Card, câștigător al premiilor Hugo și Nebula

„Această carte ne sugerează o disciplină a interacțiunii cu ceilalți care ar funcționa fără greș dacă ne-am apleca asupra ei.“ – James C. Fletcher, Director la NASA

Rezultatul a trei decenii de observaţie, de curiozitate activă și de cercetări empirice, Cartea gesturilor reprezintă o adevărată biblie în privința decodării gesturilor. Vei învăța să înțelegi ce climat mental și ce personalitate are interlocutorul tău, dar și care sunt gesturile pe care trebuie să le valorificici pentru a le transmite celorlalți un semnalele dorite despre personalitatea și capacitățile tale. Cunoașterea semnificației asociate fiecărui gest este o modalitate originală prin care poți influența în mod pozitiv psihicul.

„Nu oamenii fac gesturile, ci gesturile îi fac pe oameni.” – Joseph și Caroline Messinger


Sursa foto-text: Editura All 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii