Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartea zilei Mâine

ro

17 Jan, 2022 08:29 1180 Marime text
  • Bestseller internațional





Guillaume Musso, încoronat „iluzionist al suspansului” (Le Parisien), scoate din joben o nouă aventură misterioasă şi bulversantă, în stilul care l-a consacrat.




Emma are 32 de ani, locuieşte la New York şi încă îl mai caută pe bărbatul vieţii ei. După ce şi-a pierdut soţia într-un cumplit accident de maşină, Matthew Shapiro, profesor de filosofie în Boston, îşi creşte singur fetiţa de patru ani. Așa cum prevestește și versul shakespearian „Dragostea se târăște când nu poate să meargă“, destinul găsește o cale pentru a-i aduce împreună. Sau de o parte și de alta a unui ecran de laptop. Însă, după ce s-au cunoscut online, Matthew și Emma au decis să se întâlnească și în viața reală. Au stabilit să ia cina la un micuţ restaurant italienesc din Manhattan.




Așadar, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră, fiecare dintre ei intră pe uşa restaurantului ales. Sunt conduşi la aceeaşi masă şi totuşi... nu se vor întâlni niciodată. Dar nu este vorba despre o simplă întâlnire ratată. Adevărul mult mai straniu se ascunde între filele acestui thriller irezistibil. Autorul folosește în mod ingenios romantismul pentru a-și ademeni cititorii într-o serie captivantă de răsturnări de situaţie.




Romanele lui Musso au fost traduse în peste 30 de țari și s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare.




„Un roman de acțiune care îți taie respirația, condimentat cu elemente de comedie romantică. Un succes garantat.” - RTL




„Un thriller psihologic pe care nu-l poţi lăsa din mână.” - France Info




„O intrigă poliţistă palpitantă pe fondul unui triunghi amoros. Impresionant!” - Metro




„O poveste de dragoste care sfidează legile timpului și o acțiune cât se poate de complexă care te ține cu sufletul la gură până la ultima pagină.”- Le Figaro littéraire




Sursa foto-text: Editura All 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii