Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanta vrea 20% la europarlamentare

ro

09 May, 2009 01:00 639 Marime text

Liberalii au fost primii care şi-au lansat candidaţii pentru Parlamentul European într-un duplex Bucureşti - Bruxelles. Acţiunea a avut loc într-un cadru restrâns şi fără fast, în concordanţă cu decizia conducerii PNL de  a nu se face prea multă risipă financiară.

Sloganul PNL este „Bani pentru români, bani europeni", iar campania electorală se vrea a fi cât mai directă. Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, a menţionat că astăzi peste 100 de liberali de la mal de mare participă, la Braşov, la lansarea lui Crin Antonescu în cursa pentru Palatul Cotroceni, eveniment urmat de un marş pe bulevardele municipiului. Referitor la campania electorală pentru alegerile europarlamentare, Dragomir a specificat că, la nivelul judeţului, liberalii se vor axa, în special, pe comunicarea directă cu cetăţenii. „Vor avea întâlniri cu grupuri ţintă, vom purta discuţii pe teme ce vizează diverse domenii de activitate şi vom organiza caravane electorale...o campanie din uşă în uşă mai bine făcută decât celelalte", a adăugat liderul PNL Constanţa. De săptămâna

viitoare, electoratul constănţean va avea ocazia să vadă şi câţiva aspiranţi liberali la mandatele de europarlamentari printre care Ramona Mănescu, Cristi Buşoi şi alţii, în funcţie de programul stabilit la nivel central.

În concluzie, campania electorală a PNL pare că se va derula într-o atmosferă liniştită, fără a se recurge la atacuri la adresa contracandidaţilor..„pentru că nu este nevoie", însă care să le aducă liberalilor circa 20% din sufragii. „PNL Constanţa vrea să fie pe media naţională înregistrată de partid. Vrem peste 20% dar, realist mizăm pe 20%", a concluzionat  Gheorghe Dragomir.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii