Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Becali nu are Constanta pe lista intalnirilor electorale

ro

15 May, 2009 01:00 597 Marime text
În speranţa că vor reuşi să dea peste cap toate sondajele electorale de până acum, pentru a face o figură bună la alegerile din 7 iunie, peremiştii constănţeni şi-au luat doi aliaţi, penegiştii lui Becali şi pensionarii. 

Cele două formaţiuni vor fi alături de PRM în acest scrutin europarlamentar, în baza acordului de la centru dat de cele două partide. Liderul organizaţiei judeţene a PD-L Constanţa, Niculae Gheorghe, a susţinut ieri că săptămâna trecută a avut întâlniri atât cu liderul PNG Constanţa, Gigi Alexa cât şi cu o parte din membrii Partidului Pensionarilor. „Am stabilit deja aproape toate detaliile organizatorice, urmează ca zilele următoare să facem solicitări la centru pentru a ni se da mai multe materiale de propagandă. Sperăm ca totul să meargă bine".

În privinţa candidaţilor care urmează să se facă cunoscuţi în teritoriu, inclusiv vizita a celor doi lideri, Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali, la Constanţa, Niculae Gheorghe a declarat doar că până acum nu s-a stabilit nimic concret: „Urmează să discute Alexa cu Becali şi apoi să se vadă dacă şi Constanţa se va înscrie pe listă. Până acum programul întocmit nu cuprinde şi Constanţa pe lista turului în ţară", a specificat Gheorghe.

Cât despre congresul pe care peremiştii constănţeni l-au cerut cu vehemenţă să se desfăşoare până la sfârşitul acestei luni, lucrurile s-au mai calmat între timp. „Am vorbit la Bucureşti cu nişte colegi şi am decis ca să ne concentrăm pe alegerile europarlamentare întâi şi mai apoi să organizăm congres", a susţinut liderul PRM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii